Menü
Hideg előételek
- Füstölt libamell zöldsalátával
- Libamáj terrine kevert zöldsalátával
- Bélszín carpaccio
Levesek:
- Halászlé harcsából
- Tárkonyos vadraguleves
- Húsleves maceszgombóccal
Főételek:
- Lazac steak chardonnay mártással, házi sült burgonyával és sült zöldségekkel
- Gombával, cukkinivel töltött pulykamell, sajtmártással, házi krokettel és jázmin rizzsel
- Ropogós libacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával
- Bacon szalonnával göngyölt szűzérmék héjas sültburgonyával és friss salátával
Desszertek:
- Csokoládé szuflé narancs öntettel
- Kiskakukk palacsinta vanília öntettel
- Somlói galuskaHideg előételek
Italok
Aperitív:
Kir Royal
Budai Cuvee Nyakas pincészet (2007.)
Kiskakukk Cabernet Sauvignon Malatinszky Kúria (2006.)
Kékkúti Theodora ásványvíz
Amennyiben ilyen négyfogásos vacsorát szeretne ajándékozni, az árajánlatért kattintson ide