otfogasos.jpgMenü

Hideg előételek
- Bélszín carpaccio
- Füstölt libamell zöldsalátával
- Libamáj terrine kevert zöldsalátával

Levesek:
- Halászlé harcsából
- Tárkonyos vadraguleves
- Húsleves maceszgombóccal

Meleg előételek
- Csontvelő pirítóssal
- Grillezett fogas szeletkék kevert zöldsalátával
- Libamáj roston sült almakarikával, tokaji mártással

Főételek:
- Tengeri halak roston citromfű mártással, mediterrán burgonyával és párolt zöldségekkel
- Tepsiben sült kacsa hagymás törtburgonyával és párolt káposztával
- Bárányborda kapros juhsajttal, bepirítva héjas sült burgonyával, friss salátával
- Tűzdelt szarvasbélszín burgundi mártással, házi krokettel és áfonyával töltött sült almával
- Bélszínjava Kiskakukk módra héjas sült burgonyával

Desszertek:
- Csokoládé szuflé narancs öntettel
- Kiskakukk palacsinta vanília öntettel
- Somlói galuskaHideg előételek

Italok

Aperitív:
Kir Royal
vagy
Öreg ágyas pálinka szilva-,vagy barack

Budai Cuvee Nyakas pincészet (2007.)

Kiskakukk Cabernet Sauvignon Malatinszky Kúria (2006.)

Tokaji Aszú 3 puttonyos Disznókő pincészet (2003.)

Amennyiben ilyen ötfogásos vacsorát szeretne ajándékozni, az árajánlatért kattintson ide