Menü
Hideg előételek
- Bélszín carpaccio
- Füstölt libamell zöldsalátával
- Libamáj terrine kevert zöldsalátával
Levesek:
- Halászlé harcsából
- Tárkonyos vadraguleves
- Húsleves maceszgombóccal
Meleg előételek
- Csontvelő pirítóssal
- Grillezett fogas szeletkék kevert zöldsalátával
- Libamáj roston sült almakarikával, tokaji mártással
Főételek:
- Tengeri halak roston citromfű mártással, mediterrán burgonyával és párolt zöldségekkel
- Tepsiben sült kacsa hagymás törtburgonyával és párolt káposztával
- Bárányborda kapros juhsajttal, bepirítva héjas sült burgonyával, friss salátával
- Tűzdelt szarvasbélszín burgundi mártással, házi krokettel és áfonyával töltött sült almával
- Bélszínjava Kiskakukk módra héjas sült burgonyával
Desszertek:
- Csokoládé szuflé narancs öntettel
- Kiskakukk palacsinta vanília öntettel
- Somlói galuskaHideg előételek
Italok
Aperitív:
Kir Royal
vagy
Öreg ágyas pálinka szilva-,vagy barack
Budai Cuvee Nyakas pincészet (2007.)
Kiskakukk Cabernet Sauvignon Malatinszky Kúria (2006.)
Tokaji Aszú 3 puttonyos Disznókő pincészet (2003.)
Amennyiben ilyen ötfogásos vacsorát szeretne ajándékozni, az árajánlatért kattintson ide